​​Skilsmisse og bodeling​

Skal du skilles eller separeres skal du sende digital anmodning til familieretshuset. Dette er uanset om i er enige eller uenige. Den dag du / i indsender anmodningen bliver skæringsdagen for deling af jeres formue, og det kan derfor have stor betydning for den økonomiske situation. 

Er i uenige om vilkårene for jeres separation eller skilsmisse vil i blive indkaldt til vilkårsforhandling i familieretshuset. Det kan være rart at have en advokat med og vi anbefaler altid at kontakte en skilsmisseadvokat tidligt i forløbet, uanset om i er enige eller uenige. 

Er i fortsat uenige skal sagen behandles i skifteretten, hvor i har mulighed for at søge fri proces.​

Er i enige om skilsmissen skal der foretages en bodeling. Det kan være svært at finde rundt i reglerne på egen hånd, og det er vores erfaring at der ofte opstår konflikter uden hjælp fra en advokat. 

Hos Advokatfirmaet Jette Torp Henriksen er vi specialiserede indenfor børne-og familieretten og hjælper jer gerne gennem hele processen. Har i børn og er uenige om samvær, forældremyndighed eller bopæl er vi også klar til at hjælpe med det. Se under børnesager og mægling.​

Brug for en advokat?

Udfyld felterne, så ringer vi dig op snarest.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af​

​Firmainfo

​Advokatfirmaet Jette Torp Henriksen

Skægkærvej 5, Skægkær, 8600 Silkeborg

CVR: 34 93 24 33​

Kontakt​

Telefon: 86 88 30 57

E-mail: info@advokjellerup.dk