Mægling – kom godt igennem juridiske konflikter

Vi har erfaring med konfliktmægling

Står du i en juridisk konflikt, der er låst fast imellem parterne? Hos Advokatfirmaet Jette Torp Henriksen har vi erfaring inden for mægling, og vi mener, at alle kan opnå succes med den rette konfliktmægling. Konfliktmægling er en helt særlig metode til at hjælpe to parter i konflikt til at finde frem til en løsning. Konfliktmægleren styrer processen, men det er parterne, der har ansvaret for resultatet.

Vi kan hjælpe med løsningsorienteret mægling for kunder i og omkring Silkeborg, Herning og Viborg. Mæglingen kan enten foregå på vores kontor, og vi kan komme ud til jer. Alternativt kan mæglingen finde sted på et neutralt sted.

Neutral og upartisk mægling

Når juridiske sager udvikler sig til konflikter, kan det være relevant at inddrage en mægler, som kan hjælpe med at finde en løsning, der tilgodeser begge parters interesser. I den forbindelse tilbyder vi neutral og upartisk mægling, som kan løsne op for samtalen og nedtrappe konflikten.

Vores arbejde med mægling indebærer, at vi får klarlagt, hvori konflikten består og hvilke interesser hver part har. På baggrund heraf vejleder vi parterne, så de selv kan komme med løsningsforslag og finde kompromisser, der kan føre til en god afslutning af konflikten for begge parter.

Kontakt os og få hjælp til konfliktløsning

Hvis du ønsker konfliktmægling, så hører vi gerne fra dig. Det kan f.eks. være i forbindelse med arvesager, indgåelse af aftaler og meget andet. Uanset konfliktens udgangspunkt, hjælper vi med at rette trådene ud.​

Bliv kontaktet af Jette Torp Henriksen

I besked feltet skal du så præcist som muligt beskrive dit spørgsmål.

du kan forvente svar på din henvendelse indenfor to arbejdsdage


​Jette Torp Henriksen​

jth@advokjellerup.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt