Om os

Advokatfirmaet Jette Torp Henriksen er et lille advokatfirma, som henvender sig til privatpersoner og små og mellemstore virksomheder.

Advokatfirmaet blev etableret af Jette Torp Henriksen i maj 2013 og beskæftiger i dag udover Jette Torp Henriksen også advokatfuldmægtig Anne Borghus.

Kontoret er beliggende i forlængelse af Jettes private bolig i Skægkær, hvilket betyder at vi kan yde en service til vores kunder til en fordelagtig pris og sætte vores kunders behov i centrum.

For os er det en vigtig del af sagsbehandlingen at forstå vores kunders ønsker og skabe de bedst mulige rammer. Derfor tilbyder vi også afholdelse af møder i kundens eget hjem, hvis kunden ønsker det.​

Jette Torp Henriksen fik sin advokatbestalling i 2013. Jette har erfaring fra ansættelse som jurist på borgmesterkontoret i Favrskov Kommune, som virksomheds jurist og økonomiansvarlig i en mindre privat erhvervsvirksomhed og som advokatfuldmægtig på et mindre advokatkontor.

Jette bor i Skægkær (mellem Silkeborg og Kjellerup) med hendes mand Morten og to børn. 

Jette er specialiseret indenfor køb og salg af fast ejendom, gennemgang af ejendomshandler, inkasso og dødsbobehandling.​

Anne Borghus blev uddannet Cand.jur. i juni 2016. Anne har under sit studie beskæftiget sig som frivillig kontaktperson for udlændinge, hvor hun har rådgivet indenfor skilsmisse og børnesager. Hun har herunder stor erfaring med det tidligere statsforvaltning. 

Anne har ligeledes erfaring som jurist indenfor byggeri-og ejendomsområdet, hvor hun har været både juridisk og økonomisk ansvarlig, samt beskæftiget sig indenfor ansættelsesret og personalejura. 

Anne bor i Funder Kirkeby, lidt uden for Silkeborg med sin mand Rasmus og deres 4 børn. 

”For mig handler juraen om mere end bare paragraffer – den handler om mennesker. Det er derfor vigtigt for mig at skabe et tillidsfuldt rum med mine klienter. Som advokat er det min vigtigste opgave at guide mine kunder igennem deres situation og sikre de får den rette behandling.” 

Annes kerneområder er børne- og familiesager, Testamente og fuldmagter, samt køb og salg af fast ejendom. Derudover tilbyder Anne mægling indenfor tvister om børn og skilsmisse/separation.

Brug for en advokat?

Udfyld felterne, så ringer vi dig op snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af​

​Firmainfo

​Advokatfirmaet Jette Torp Henriksen

Skægkærvej 5, Skægkær, 8600 Silkeborg

CVR: 34 93 24 33​

Kontakt​

Telefon: 86 88 30 57

E-mail: info@advokjellerup.dk