​​Dødsbobehandling og rådgivning herom​

Hos Advokatfirmaet Jette Torp Henriksen i Kjellerup nær Viborg, Herning og Silkeborg rådgiver vi i den svære situation, når et dødsbo skal gøres op. Det kan være en uoverskuelig opgave, at tage sig af dødsbobehandling, hvis man lige har mistet en af sine kære. 

Frustrationen kan være til at føle på, og det ved vi. Derfor hjælper vores dødsboadvokat med alle dele af dødsbobehandling.

Når der er valgt en skifteform, hjælper vi dig igennem hele den omtalte dødsbobehandling, så du kommer igennem udfyldelse af begæring til skifteretten, udfyldelse af skiftefuldmagter, tinglysningsfuldmagter og så videre. uden besvær.

Valg af skifteform i forbindelse med dødsbobehandling kan være en af følgende:

  • ​Almindelig privat skifte
  • ​Forenklet privat skifte
  • ​Boudlæg
  • ​Ægtefælleudlæg
  • ​Uskiftet bo
  • ​Samt andre skifteformer under dødsbobehandling​

Dødsboadvokat giver en hjælpende hånd

Vores dødsboadvokat varetager opgaven, når dødsboet skal gøres op, og sørger for, at den enkelte dødsbobehandling sker gnidningsfrit, så du ikke har dette at bekymre dig om. 

Vi hjælper med betaling af regninger, opsigelse af lejemål og diverse abonnementer m.v., bistand ved salg af aktiver, udfærdigelse af formueopgørelse til skifteretten, evt. tinglysning af skifteretsattest eller skøde. 

Vi er din hjælpende hånd til alle dele, der afslutter din dødsbobehandling korrekt og gennemarbejdet. Så er der fred og ro til at komme igennem en svær tid, hvor der er nok andet at tænke på.

Få hjælp til dødsbobehandling​

Har du brug for vores assistance ved dødsbobehandling i Silkeborg, Viborg, Herning eller omegn? Kontakt vores advokat alle hverdage på telefon 86 88 30 57 eller e-mail info@advokjellerup.dk.

Du kan også bede om at komme i kontakt med os i forbindelse med dødsbobehandling ved at udfylde kontaktformularen.

Brug for en advokat?

Udfyld felterne, så ringer vi dig op snarest.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af​

​Firmainfo

​Advokatfirmaet Jette Torp Henriksen

Skægkærvej 5, Skægkær, 8600 Silkeborg

CVR: 34 93 24 33​

Kontakt​

Telefon: 86 88 30 57

E-mail: info@advokjellerup.dk